نحوه پرورش درخت گردو (گام به گام تصویری)
اگرچه انواع مختلفی از گردو وجود دارد، اما مهمترین آن گردو سیاه و گردو انگلیسی میباشد که دستورالعمل کاشت و مراقبتهای آنها مشابه هستند. با این وجود، به دلیل وجود صدها رقم سازگار با شریط آب و هوایی مختلف و مقاومت به بیماری، کشت آن در اکثر مناطق مجاز شده است.
درختان گردو میتوانند آجیل های خوش طعم و چوبهای بادوامی را تولید کنند، اما باغبانان باید آگاه باشند که اکثر گیاهان اطراف را از بین میبرد. همچنین، در نظر داشته باشید که درخت گردو تا 10 سال پس از کشت محصول تولید نمیکند و حداکثر تولید آن در حدود 30 سال پس از کشت است. شما میتوانید درختان گردو را از دانه های آن تولید کنید، اما عمدتا خسته کننده میباشد. بنابراین، بهترین حال تهیه نهال های آن میباشد که معمولا دارای میزان موفقیت بالاتری است.
بخش اول: آماده سازی کاشت گردو
در این بخش به چگونگی آماده سازی برای کاشت گردو می پردازیم.
1. تلاش ها و ریسک های باغ خود را درک کنید
آماده سازی دانه های گردو میتواند به چندین ماه نیاز داشته باشد و میزان موفقیت آن کم است. شما میتوانید به جای آماده سازی دانه، نهال خریداری نمایید. قبل از استفاده از هر دو روش، آگاه باشید که درخت گردو، به ویژه گردو سیاه، مواد شیمیایی را به خاک منتقل کرده و بسیاری از گیاهان نزدیک خود، نظیر درختان کاج، درختان سیب، گوجه فرنگی و سایر گیاهان را از بین میبرد. بنابراین، اندازه گسترده و حال تهاجمی گیاه گردو آن را برای شهرها نامناسب میکند.
2. جمع آوری گردو افتاده
جمع آوری میوه افتاده و میوه های موجود در شاخه های درخت گردو توسط لوله PVC در پاییز صورت میگیرد. هنگام رسیدگی و افتادن میوه، اکثر آنها در یک پوسته سبز یا قهوه ای ضخیم محصور شده اند.
اخطار: پوسته گردو می تواند پوست و لباس را رنگی و لکه دار کند. توصیه می شود که از دستکش ضد آب استفاده کنید.
3. بجای خرید گردو
اگر شما قصد دارید که باغ گردو برای تولید آجیل یا چوب را داشته باشید، از جنگلداران محلی درخواست کنید که برای شما ارقام مناسب برای آب و هوای منقطه مورد نظر شما را تهیه نمایند. خرید دانه گردو تولید شده توسط درختان موجود در فاصله 100 مایلی (160 کیلومتری) محل کاشت، میتواند ایده آل باشد. گردو معمولا در مناطقی با دمای حداقل 34- تا 1- درجه سانتیگراد رشد میکند، اما برخی از ارقام نسبت به سایر ارقام مناسبتر هستند.
گردو سیاه بسیار گران قیمت بوده و برای تولید چوب مناسب است، در حالی که گردو انگلیسی (بعنوان گردو فارسی نامیده می شود) به طور معمول برای تولید آجیل یا چوب استفاده می شود. گونه های متعددی از گردو در دسترس می باشد.
گردو تهیه شده از یک فروشگاه مواد غذایی بعید است که رطوبت لازم برای جوانه زنی را داشته باشد. حتی اگر این عامل نیز وجود داشته باشد، به دلیل تولید توسط درخت هیبرید در آب و هوای متفاوت ممکن است با موفقیت همراه نباشد.
Comments
Post a Comment