نکاتی در مورد هرس کردن گیاه
از هرس کردن بیش از حد بپرهیزید. برگها کارخانهی گیاه هستند. حذف زیاد از حد سایبان باعث کاهش رشد درخت سرشاخهها میشود. همچنین پوست درخت مرکبات، اگر بیش از حد در معرض خورشید باشد به سادگی میسوزد. هرس کردن باید شامل حذف شاخههای ناسالم، ناخواسته و قرار گرفته در موقعیت ناکافی [poorly positioned branches] و حداقل از دست رفتن شاخ و برگهای سالم باشد. بهترین زمان برای هرس کردن بلافاصله بعد از برداشت محصول در زمستان و اوایل بهار قبل از باز شدن شکوفههاست. اگر درختان در زمان مناسب و به شیوهی صحیح هرس نشوند، مزایای هرس کردن می تواند کاهش یافته و یا به تاخیر بیفتد.
Comments
Post a Comment