نکاتی درباره نگهداری گلها
گل رز: برای نگهداری گل رز در آب، ابتدا باید گلبرگهای پلاسیده قسمت خارجی آن را جدا کرده و خارهای آن را از شاخه بکنید. سپس ساقه گل را شکاف دهید یا آن را له کنید.
گل سوسن و دیگر گلهای پیازدار: انتهای ساقه را قطع کنید، ماده سفید و چسبناکی که از آن خارج میشود. آب بکشید و بشوئید سپس آن را درون ظرفی از آب بگذارید.
گل سوسن و زنبق: انتهای ساقه را به شکل مایع به اریب قطع کنید. سپس آن را باز کرده داخل آب بگذارید. بساک و پرچم را که سنگینی گردهها روی آن است میتوانید با انگشت فشار داده و به هم بچسبانید زیرا این گردهها باعث لک شدن گلبرگ میشود و از زیبائی آن میکاهند.
گل میخک: برای آنکه میخک دوام بیشتری یافته و شادابیاش را حفظ کند، آن را بدون قیچی با دست ببرید.
گل شقایق: ته ساقه را روی شعله شمع یا فندک بسوزانید تا تبدیل به زغال شود.
- اگر میخواهید گلهای شما تا آمدن میهمانها تر و تازه و شاداب بماند، انتهای ساقهها را با دستمال مرطوبی بسته درون یخچال بگذارید. مدت بیشتری تازه خواهند ماند.
- آبی که به گلدانها میدهید بهتر است از نظر درجه حرارت با دمای اتاق تطبیق کند. برای این کار، آب را در ظرفی ریخته و بگذارید چند ساعت در اتاق بماند، تا هم درجه حرارت آن متعادل شود و هم اینکه کار موجود در آن تهنشین شود.
- آب لولهکشی بهعلت آنکه دارای کلر میباشد، برای گلدانها چندان مناسب نیست، بهتر است یک روز قبل آب را در ظرفی ریخته و سپس گلدانها را آب بدهید. این کار از قهوهای شدن نوک برگها جلوگیری میکند.
- آبی که تخممرغها را در آن پختهاید دور نریزید، زیرا این آب سرشار از املاح معدنی است و پس از سرد شدن برای گیاهان بسیار مناسب است.
- پوست تخممرغها را نیز پس از مصرف، داخل ظرف دهان باریکی که حاوی آب است بیندازید و سرش را بگذارید. بعد از گذاشتن یک شبانهروز، گلها را با آن آب دهید.
- نوشیدنیهای گازدار مانند آب معدنی یا سودار را که گاز آن رفته است دور نریزید زیرا دارای مواد شیمیائی خوبی است که به گلها رنگ و شادابی خاص میبخشد.
- گلدان گیاهان تازه خریداری را در صورتی تعویض نمائید که ریشه پر باشد و این بدین معنی است که حداقل ۶ ماه از زمان تعویض قبلی گذشته باشد.
Comments
Post a Comment